20
Jun
2019

Naravni probiotiki skrbijo za zdravje črevesne flore

V našem črevesju je na milijone bakterij, ki tvorijo mikrofloro, sistem dobrih in slabih bakterij. Nekatere bakterije tako delujejo v našo korist, nekatere pa nam škodujejo, če jih je preveč. Mikrofloro lahko uravnavamo s pravilno prehrano, zdravim načinom življenja in telesno aktivnostjo. Kadar pa delamo vse prav in nas še vedno muči zaprtost, napihnjen trebuh in bolečine v želodcu, tedaj predstavlja uživanje naravnih probiotikov edino možnost, da si bomo na dolgi rok lahko sami pomagali.

Naravni probiotiki se nahajajo v zelju

Zelje je hrana polna z naravnimi probiotiki

Pri tem pa so številne študije potrdile, da edinstveni bakterijski sevi v probiotičnih kapsulah pomembno prispevajo tudi k zmanjšanju telesne maščobe, predvsem okoli trebuha. Za zmanjšanje trebušnih maščob in doseganje popolne postave je priporočljivo, da vsakodnevno jemljemo naravne probiotike, pri tem pa vsaj tri krat tedensko delamo vaje za trebuh.

Vpliv sevov v probiotičnih kapsulah na človeški organizem

Naravni probiotiki s svojimi bakterijskimi sevi pomembno vplivajo na različne telesne organe in celoten imunski sistem. Ker je imunski sistem precej zapleten, med seboj povezuje tudi hormone, med katerimi je tudi inzulin, ki pa pomembno vpliva na presnavljanje hrane, črevesno mikrofloro in splošno počutje.

Največkrat se dobre bakterije v črevesju ne zmorejo dolgoročno boriti s številnimi kemikalijami in toksini, zato jim moramo s kakovostnimi dodatki pomagati, da bodo ponovno začele delovati. Naravni probiotiki Golden Tree Complete Biotics bodo poskrbeli za vzpostavitev ravnovesja med dobrimi in slabimi bakterijami v črevesju, izdelek pa lahko naročimo na spletni strani www.popolnapostava.com.

Članki iz iste kategorije:

Share