25
Nov
2015

Pas za hujšanje odpravlja prevelik trebušček

Mnogo ljudi je mnenja, da je velik trebuh del klasične debelosti in zgolj posledica premalo gibanja in prenajedanja, vendar ni nujno tako. Marsikdo ima trebušček, tudi če je njegova postava sicer popolnoma običajna in mu dejansko ni treba skrbeti za odpravljanje odvečnih kilogramov na drugih delih telesa.pas za hujšanje
Razlog za nabiranje maščobe okoli pasu in na trebuhu je lahko genetski, lahko pa tudi posledica sodobnega stila življenja. In če se želite trebuha znebiti, vam lahko pomaga pas za hujšanje, ki deluje prav tam, kjer želite – za razliko od telovadbe in diet, kjer ne morete nadzirati, na katerem delu telesa bi želeli izgubiti maščobo, zaradi česar na primer najprej shujšate v roke, v trebuh pa niti malo.

Zakaj pas za hujšanje?

Na zmanjšanje trebuha lahko delno vplivamo s prehrano in tudi s telovadbo, a prijetno bi bilo, če bi lahko izgubljali trebušček tudi takrat, kadar ne telovadimo, kajne? Prav to vam omogoča pas za hujšanje, katerega namen pa ni zgolj lepo telo oziroma zadovoljevanje vaše nečimrnosti, temveč tudi zdravstveni učinki. Zdravniki že dolgo opozarjajo, da je velik trebuh oziroma težnja, da se kilogrami nabirajo ravno okoli pasu, pokazatelj, da prihaja do zamaščenosti notranjih organov in je potrebno tako poskrbeti prav za njih. Trebušna votlina je prostor, kjer se nahajajo jetra in drugi organi, ki bi jim morali posvetiti veliko pozornosti, saj so zaradi nezdrave prehrane in stresa v sodobnem času prekomerno izpostavljeni, to pa vodi v mnoge bolezni. Pas za hujšanje skrbi prav za to – da s svojim delovanjem vpliva tudi na odpravljanje tiste maščobe, ki ni tik pod kožo, temveč tudi globlje v notranjosti.

Kako pas za zmanjševanje trebuha deluje?

Pas je izdelan iz kakovostnega neoprena, ki skrbi za tako imenovani savna učinek. To pomeni, da material skrbi za zvišanje temperature telesa v njegovi notranjosti, ravno tako, kot bi bili v savni. Zvišanje temperature pomeni pospešitev procesov v vašem telesu – hitreje in bolj učinkovito pričnejo delovati notranji organi, čiščenje telesa je hitrejše, maščoba se »topi« oziroma razgrajuje. Pospeši se celoten presnovni sistem.

V čem se pas za hujšanje razlikuje od pasu za oblikovanje postave?

Pas, namenjen hujšanju, s svojim učinkovanjem dejansko vodi v zmanjšanje obsega v pasu, pas za oblikovanje postave pa vam pomaga zgolj optično ustvariti manjši obseg – s tem, ko vas v pasu stisne, prepreči videz blazinic in vam tako omogoči obleči oprijeto majico ali obleko. Pas za oblikovanje postave je torej kratkoročna rešitev, ki pride prav predvsem takrat, ko ste oblečeni – če želite poskrbeti tudi za svoj videz v kopalkah, pa bo trebuh resnično treba odpraviti s pasom za hujšanje.

https://www.youtube.com/watch?v=dW4Ac7JU8zY

Članki iz iste kategorije:

Share