19
Okt
2016

Odlična nega obraza Maribor

Nega obraza Maribor ponuja različne lepotne tretmaje, o katerih si lahko več preberete na spletnem naslovu Beaute.si, kjer boste našli vse potrebne informacije. Če želite več izvedeti o tem, kako negovati svoj obraz oziroma katere pripravke je pametno uporabiti v ta namen, je o tem najbolje povprašati kar v lepotnem salonu, kjer se ukvarjajo z nego obraza in to delo tudi najbolje obvladajo.

Domača nega ni dovolj

Seveda je obraz treba negovati tudi doma, a domača nega ne zadostuje za lepo in napeto kožo brez nečistoč ter za to, da koža na našem obrazu zasije v vsej svoji polnosti. K negi obraza spada tudi oblikovanje obrvi ter nekateri drugi lepotni tretmaji, odvisno od vaših želja.

nega-obraza-maribor

Domača nega pri večini žensk vključuje odstranjevanje ličil zvečer in nanos nočne kreme, zjutraj pa uporabo dnevne vlažilne kreme ali podlage, ki zaščiti kožo, ter ličenje. A to ni dovolj, sploh pa ni dovolj, če je naša koža problematična, imamo težave z ogrci in drugimi nečistočami, je naša koža zelo mastna ali zelo suha, ali pa je veliko izpostavljena stresu – vse to se namreč koži pozna in za to, da bo kljub temu videti lepo, znajo poskrbet v lepotnem salonu.

Nega obraza kot sprostitev

Na nego vašega obraza ne smete gledati le kot na lepotni tretma ali celo kot na obveznost, saj je daleč od tega. Gre za prijeten obred, ko vsake toliko časa obiščete lepotni salon, se udobno namestite in prepustite rokam izkušene kozmetičarke, ki bo poskrbela za vaš obraz, da bo ta zasijal, vi pa se med tem časom lahko popolnoma sprostite.

Vsak obisk v lepotnem salonu je treba vzeti kot trenutke zase, ko vam ni treba misliti na nič in lahko pozabite na vse obveznosti, saj bodo za vas poskrbeli drugi. Ob natrpanih urnikih, kakršne imamo navadno danes, je to posebnega pomena, hkrati pa bomo po teh nekaj trenutkih zase zadovoljni tudi s svojo podobo – ne le da bomo bolj sproščeni, ampak bo naša koža na obrazu tudi lepša, lahko pa se odločimo tudi za ličenje, ki bo dodalo tisto piko na i naši podobi.

YouTube video

Koža okrog oči

Posebno nego na obrazu zahteva koža okrog oči, saj je zelo tanka in občutljiva. Tam se najprej pojavijo gubice, hkrati pa ima veliko ljudi težave tudi z vidnimi podočnjaki, razpokanimi žilicami ali povešenimi vekami. Vse to so težave, ki jih doma težko omilimo, zato se nam splača obiskati lepotni salon in povprašati, kako bi lahko poskrbeli za našo kožo okrog oči.

Ste si naredili nov tatoo in potrebujete nego za kožo? Prav vam bo prišla krema za tetovaže. S klikom na povezavo si lahko preberete več informacij o tej kremi.

Članki iz iste kategorije:

Share