Avatar
25
Apr
2018

Je čas za kremo proti gubam?

Tudi vam staranje povzroča preglavice in vam gubice na obrazu ne dajo miru? Ne skrbite! Staranje je proces, ki se mu ne moremo izogniti, zato je najbolje, da se nanj pripravimo. S pravočasno, kakovostno in ustrezno nego za vašo kožo, se lahko podate v uspešen boj proti gubicam. Kdaj ukrepati? Z bolj kakovostno nego za kožo in gube, je priporočljivo pričeti po 30. letu. Ta se začne pri izbiri prave kreme.

S pravo kremo v boj proti gubam

Pri preprečevanju gub, je ključnega pomena izbira prave in kakovostne kreme. Le s pravo nego in kremo boste lahko preprečile, da male, prikupne gubice, ne postanejo velike in globoke, katerih ne morete več zakriti.

Ena izmed zelo učinkovitih pripomočkov v boju z gubicami je krema proti gubam Lux-Factor 4D, ki je profesionalna klinično preizkušena terapija proti gubam in staranju kože. Primerna je za vse tipe kože, na katerih opazimo globoke in izrazne gube ter tanke linije.

Zakaj krema proti gubam Lux-Factor 4D?

Krema proti gubam Lux Factor 4D je profesionalna klinično preizkušena terapija proti gubam in staranju kože. Gre za najučinkovitejšo in obenem varno formulo proti gubam, ki je primerna za vse tipe kože, na katerih opazimo globoke in izrazne gube ter tanke linije.

YouTube video

Čudežna krema, ki z rezultati postreže že po 2 tednih uporabe, vidno zmanjša izrazne in zapolni globoke gube, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Primerna je za vse tipe kože in je hkrati tudi odlična podlaga za ličila.

Negujte svoj obraz in preprečite nastanek gubic

Privoščite svojemu obrazu in koži sproščujočo nego ter jo redno masirajte. S tem boste učvrstili mišice obraza in preprečili nastanek drobnih gubic. S posebnimi vajami boste v pogon spravile vseh 46 mišic obraza in tako preprečile nastanek gubic ter poskrbele za prožnost vaše kože. Gubic okoli nosu se boste znebile tako, da s sredincema gladite kožo navzgor od kotičkov ust proti korenu nosu. Gube na vratu boste najlažje aktivirale tako, da dlani položite na obrvi. Kožo porinite navzgor in zdržite nekaj sekund. Za lifting čela pa z nežnim pritiskom masirajte kožo od senc h korenu nosu. Po sproščujoči masaži, pride na vrsto krema proti gubam Lux-Factor 4D, ki bo še dodatno poskrbela za prožnost in vitalnost kože.

Članki iz iste kategorije:

Share