07
Avg
2018

Več kot 7-letna neuspešna bitka s hemoroidi je bila samo v 1 tednu poslana v pozabo

Predvidevam, da medtem ko to pišem, obstajajo ljudje, ki me bodo popolnoma razumeli. To besedilo je namenjeno vsem, ki se borijo s hemoroidi. Tukaj bodo našli rešitev tisti, ki imajo notranje, zunanje ali pa notranje in zunanje hemoroide. To je rešitev tudi za manj boleče, zelo boleče, kronične in hemoroide, ki se pojavijo za kakšen dan ali dva.

Našla sem izdelek, ki mi je pomagal pozdraviti hemoroide. Svojo zgodbo in rešitev za to težavo želim deliti z vami. Vse, kar bom napisala, je moja izkušnja, saj sem simptome hemoroidov izkusila na lastni koži.

Delam kot čistilka na eni srednji šoli. Veliko časa preživim na nogah, zato sem se prepričala, da na pojav hemoroidov vpliva tudi stoječe delo, ne le na sedenje. Zmeraj me je bilo sram govoriti o moji težavi. Natančneje, nikoli nikomur nisem povedala, kaj me teži. Mogoče bi mi kdo že pomagal. Tako sem neuspešno iskala rešitev in situacija se je samo še poslabšala. Zato sem se odločila, da bom napisala, kaj se mi je zgodilo.

Zelo me je bilo sram iti k zdravniku. Vsakič sem zardela. Zdravnik mi je povedal, da imam zunanje hemoroide 3 stopnje. Pojasnil je, kako izgledajo. To so otekli in modri vozljički na področju analne odprtine. Sluznica je bila tako poškodovana, da je en vozljiček poknil po nekaj dneh. To se mi je zgodilo pri delu. Bilo je tako boleče, da sem mislila, da se bom razjokala. Na spodnjem perilu sem opazila kri.

Zdravstveni preparati in lekarne niso pomagali – pomagalo je nekaj drugega

Svetovali so mi, da hemoroide z roko vrnem nazaj, uporabo različnih krem in na koncu operacija. Kreme mi niso pomagale, na operacijo pa nisem hotela niti pomisliti. Zato sem se odločila, da se bom o tem pozanimala na spletu.

Internet je res čudežen. Vsak, ki pravi, da je škodljiv, ga ne zna uporabljati. Zahvaljujoč internetu sem našla rešitev za hemoroide – RectiStop Cream. Moja hči mi je pomagala pri tem. Ona se na to bolje spozna. Sedli sva za računalnik in se odločili, da poiščeva nekaj naravnega in učiknovitega. Seveda je bila cena zame prav tako pomembna.

Vsakič, ko sem hemoroide vrnila nazaj z roko, so se takoj spet pojavili. Tako je bilo več kot 7 let. Po samo dveh dneh uporabe kreme RectiStop, pa so simptomi hemoroidov izginili. Nisem mogla verjeti. En teden je bil dovolj, da so se popolnoma povlekli in sprostili analno odprtino. Samo 1 teden! Hotela sem se prepričati, da ne gre za trenutni učinek. Kremo proti hemoroidom sem za nekaj dni dala na stran.

Končni rezultat – hemoroidi se sploh niso vrnili. Bila sem presrečna! Odločila sem se, da bom uporabila en cel paket in naročila še enega. Za vsak primer.

Krema RectiStop je 100% naravna in ima pomirjujoč učinek. Odpravlja vzrok bolezni, ne le simptome. Prebrala sem, da imajo njene naravne sestavine naslednje učinke:

 Odpravljajo bolečine, draženje, vnetje in otekanje

 Zaustavijo krvavitev in srbenje

 Izboljšajo crikulacijo in okrepijo stene žil

 Povečajo obrambni mehanizem telesa in preprečijo pojav hemoroidov

Vsem, ki trpijo zaradi hemoroidov, priporočam, da kupijo kremo RectiStop.

 

Najbrž se marsikdo od vas sprašuje, kaj počnemo v psihoterapiji oziroma, kako izgleda psihoterapevtski proces. Preberi več …

Članki iz iste kategorije:

Share