10
Maj
2018

Neprespanim nočem je odzvonilo – šmrčanje mine, kot bi rekel keks

Imate občutek, da boste znoreli? On ne preneha smrčati, ne glede na to, kaj naredite? Ga potiskate, dregate s komolcem v rebra, ščipate, vendar tudi to ne pomaga? Niste edini! Veliko partnerjev se s to težavo sooča v spalnici. Mnogi od njih se šalijo na ta račun. Neprespane noči obravnavajo kot neškodljiv problem. Vendar pa lahko neprespanost oslabi ogranizem in pripelje do številnih bolezni. Človek postane razdražljiv in nervozen.

Če svojega partnerja ljubite, mu pomagajte. Rešite ga glasnega smrčanja in ga obvarujte pred številnimi boleznimi, kot so srčni infarkt in možganska kap. Ne dovolite, da smrčanje ovira vajino srečo. Sebi in svojemu partnerju zagotovite kakovostno spanje.

Ni treba, da imate visok inteligenčni kvocient, da bi razumeli, da smrčanje resnično škoduje vašemu odnosu. Številni statistični podatki kažejo, da je smrčanje eden izmed glavnih razlogov za ločitev. Zato ne dovolite, da bi bili del takšne statistike. Skupaj se soočita s smrčanjem.

Kako rešiti to težavo?

Torej kako omiliti smrčanje? Spanje v drugi sobi ni rešitev. Rešitev tudi ni, da partner spi ločeno na kavču. To lahko samo še bolj škoduje vajinemu odnosu. Osredotočite se na problem, in sicer, kako se ga znebiti in ne, kako se znebiti svojega partnerja. Morda je vzrok njegovega smrčanja veliko bolj resen.

YouTube video

Razlog za smrčanje je lahko alergija. Prav tako lahko razlog tiči v presežku kilogramov, uživanju alkohola in cigaret. Včasih je lahko kriva celo vzmetnica, na katerem spite. A ne glede na razlog, rešitev obstaja.

Treba je vzdrževati telesno težo in se znebiti slabih navad, kot so alkohol in cigarete. Nekateri poskušajo z jogo izboljšati dihanje in se tako znebiti smrčanja. A kaj bi rekli, če bi vam povedali, da obstaja rešitev, s pomočjo katere se znebite srmčanja brez napora in truda? Obstaja! Verjeli ali ne – rešitev je popolnoma varna in neboleča. Učinkovitost te rešitve pa presega meje zdravega razuma.

V čem je skrivnost?

Ni skrivnosti. To je zelo preprost trik, ki takoj prepreči smrčanje. Gre za čarobni Snore Terminator – obroček proti smrčanju, ki ga pred spanjem namestite na nosnice. Ampak to ni kakršenkoli obroček proti smrčanju. Vsebuje dva bio magneta, ki stimulirata senzorične živce v nosu. Dihalne poti se odprejo in tako preprečujejo, da se jezik sprosti in zdrsne v grlo.

Tako razširjene dihalne poti zagotavljajo neoviran pretok zraka. To povzroči pravilno dihanje med spanjem, brez smrčanja. Ta neverjeten obroček proti smrčanju je zelo koristen. Ne samo, da preprečuje smrčanje, ampak hkrati omogoča tudi miren spanec brez prebujenja za vas in vašega partnerja. Oba bosta čez dan imela več energije in koncentracije. Kar je najboljše, odpravili boste težavo, ki ogroža vaše skupno življenje.

Snore Terminator – obroček proti smrčanju, je izdelan iz takšnega materiala, ki med nošenjem ne povzroča nobenega nelagodja. Je tako majhen, da je povsem neviden. Najboljše od vsega pa je, da se boste že prvo noč prepričali o njegovi učinkovitosti.

Članki iz iste kategorije:

Share