14
Sep
2020

Svoj imunski sistem izboljšajte na naravni način

Imunski sistem telo varuje pred škodljivi vplivi iz zunanjosti. Skrbi za obrambo organizma pred napadi mikroorganizmov. Aktiven je skozi celo leto, največ dela pa ima vsekakor v zimskem času. Vzroki za oslabljen imunski sistem so lahko različni. Med najpogostejše dejavnike, ki vplivajo na to, sodijo starost, čezmerna teža, kronične bolezni, pomanjkanje spanca in počitka, škodljive snovi iz okolice.

Za izboljšanje imunskega sistema v veliki meri lahko poskrbite kar sami. Prehranjujte se uravnoteženo ter raznoliko, prenehajte s kajenjem, pitjem alkohola, poskrbite za kakovosten in miren spanec v zadostni količini, poskušajte obvladovati stres, večkrat na dan si umijte roke, ostanite hidrirani.

Izboljšanje imunskega sistema s pomočjo Donat Mg
Za izboljšanje imunskega sistema je potrebna redna vadba, pravilna prehrana in seveda pitje Donat Mg

Naravni način za izboljšanje imunskega sistema je izjemno dobrodošel. Tudi v tem primeru imate na voljo različne možne rešitve. Donat Mg je zagotovo ena od najboljših rešitev in vam je dostopna skoraj na vsakem koraku.

Učinkovit prispevek Donata Mg k izboljšanju imunskega sistema

Ste vedeli, da je približno 80 % celic imunskega sistema skritih v črevesju? To pomeni, da črevesje predstavlja največji imunski organ. Prebavni sistem je torej najpomembnejši imunski organ. Izboljšanje njegovega delovanja je ključno za izboljšanje splošnega zdravja. Pri tem vam v veliki meri lahko pomaga Donat Mg, s katerim boste poskrbeli za povsem naravni način za izboljšanje imunskega sistema.

Izboljšanje imunskega sistema si torej lahko omogočite z redno uporabo Donata Mg
Donat Mg za izboljšanje imunskega sistema

Donat Mg vsebuje večje količine sulfatnih soli in zato velja za naravno osmotsko odvajalo. Njegovo delovanje pojasnjuje tudi znanost. Na popolnoma naraven način spodbuja prebavo.

Prav tako bazeni v termah stimulirajo imunski sistem. Več pa si preberite v članku: Zdravilni učinki termalne vode

Urejen prebavni sistem vpliva na imunski sistem

Izboljšanje imunskega sistema si torej lahko omogočite z redno uporabo Donata Mg. Ta v prvi vrsti najprej dobro poskrbi za učinkovito spodbujanje prebave. Poleg tega Donat Mg blagodejno deluje še na druge dele prebavnega sistema.

YouTube video
Video: O Donatu Mg iz oddaje Galileo

Donat Mg se s strani strokovnjakov priporoča tudi za spodbujanje izločanja žolča. Ta izjemno pomembno vpliva na prebavo maščob. Na ta način boste poskrbeli za redno praznjenje žolčnika in žolčevodov. Posledično boste na uspešen način preprečevali številne težave, ki se sicer lahko pojavljajo zaradi neustreznega delovanja žolčnega sistema.

Izboljšanje imunskega sistema z Donatom je torej odlična rešitev. To vam bodo svetovali tudi zdravniki. Ne nazadnje Donat lahko uporabite še za blaženje zgage, ker vsebuje veliko število hidrogenkarbonatov. Ti namreč nevtralizirajo želodčno kislino.

Članki iz iste kategorije:

Share