23
Sep
2014

Glucofix Sensor

Napredek sodobne znanosti in tehnologije je dandanes opazen praktično na vsakem koraku, saj nas povsod spremljajo takšne in drugačne napravice, ki nam na različne načine lajšajo življenje. Mnogo takšnih naprav služi le zabavi, nekatere so celo povsem brez uporabne funkcije, na drugi strani pa so napravice, ki bistveno izboljšajo kvaliteto življenja ali pa celo omogočijo preživetje. Takšni so na primer dosežki sodobne medicine, ki omogočajo zdravljenje neštetih bolezni z večjo učinkovitostjo kot kadarkoli prej.

Glucofix Sensor

Tudi za tiste, ki trpijo za neozdravljivimi boleznimi, je sodobna medicina dobro poskrbela, saj je življenje z boleznijo v mnogih primerih prav tako kvalitetno, kot življenje zdravih. Na tem mestu lahko izpostavimo Glucofix Sensor, inovacijo, ki olajša preverjanje nivoja glukoze v krvi, kar seveda pomaga predvsem bolnikom s sladkorno boleznijo.

Glucofix Sensor je praktična napravica, ki lahko spremlja bolnika povsod tam, kjer je treba preveriti nivo glukoze v krvi. Žepna velikost naprave pa je morda lahko zavajajoča, saj senzor omogoča hitro, enostavno in natančno meritev. Že kapljica krvi zadostuje za meritev – testni lističi so opremljeni z
zlatim slojem, ki v kombinaciji z biosenzorjem poskrbi za natančne in zanesljive rezultate. Osnovna funkcionalnost Glucofix Sensorja je torej merjenje nivoja glukoze v krvi, a to seveda ni vse, kar naprava ponuja. Poleg tega, da majhno kapljico krvi brez kalibracije že v štirih sekundah spremeni v zanesljiv odčitek nivoja glukoze v krvi, omogoča naprava shranjevanje zadnjih 400 meritev, kar pomeni, da brez težav prikaže tudi povprečno vrednost v zadnjem dnevu ter zadnjih 7, 14 ali 30 dneh.

YouTube video

Povezljivost z računalnikom Glucofix Sensorju omogoča enostavno hranjenje in obdelovanje podatkov, praktična velikost in zmogljiva baterija pa poskrbita, da je priročna napravica vedno na voljo. Glucofix Sensor je torej nepogrešljiv pripomoček za diabetike, na voljo pa je po ugodni ceni, ki
ni značilna za tako uporabne medicinske pripomočke.

Članki iz iste kategorije:

Share